Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Geomag Glow magnetisk byggesett - lyser i mørket - 30 deler

Geomag - magnetiske byggesett for kreativ lek med uendelige muligheter

Geomag er designet, utviklet og produsert i Sveits. Målet er å designe leker som underholder, og som stimulerer barnets fantasi, nysgjerrighet og kreativitet. Geomag er spennende magnetiske byggesett og byggeleker som lærer barna om magnetiske krefter, samtidig som fantasien, kreativiteten og fingerferdighetene utfordres. Lag spennende, fargerike, morsomme og utfordrende konstruksjoner med magnetiske byggesett fra Geomag.

Vår lavpris: 216,-
Utsolgt
SKU
02217-24

Med Geomag Glow kan du lage kule konstruksjoner som lyser i mørket! Dette settet inneholder 30 selvlysende magnestiske deler som du kan forme til utallige former og konstruksjoner, og det er kun fantasien som setter grenser. Geomag er designet, utviklet og produsert i Sveits. Målet er å designe leker som underholder, og som stimulerer barnets fantasi, nysgjerrighet og kreativitet.

Inneholder:

  • Geomag Glow byggesett med 30 selvlysende deler

Detaljer:

  • 30 deler
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell335
EAN0871772003359
MerkeGeomag
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.