Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Geomag Mechanics Challenge Goal - magnetisk byggesett og spill - 96 deler

Geomag - magnetiske byggesett for kreativ lek med uendelige muligheter

Geomag er designet, utviklet og produsert i Sveits. Målet er å designe leker som underholder, og som stimulerer barnets fantasi, nysgjerrighet og kreativitet. Geomag er spennende magnetiske byggesett og byggeleker som lærer barna om magnetiske krefter, samtidig som fantasien, kreativiteten og fingerferdighetene utfordres. Lag spennende, fargerike, morsomme og utfordrende konstruksjoner med magnetiske byggesett fra Geomag.

Vår lavpris: 224,-
Få igjen på lager
SKU
02217-27
   

Geomag Mechanics Challenge Goal 98 deler lar deg kombinere magnetenes fascinerende verden med gøyalt spill. Bygg banen med de 98 delene som medfølger, og ha det gøy i timesvis med spillet. Bruk magnetkanonen til å sende ut metallkulene - klarer du å treffe målet?

I tillegg til de klassiske magnetstengene og kulene, inkluderer Geomag Mechanics mekaniske elementer i settene. Noen av delene av konstruksjonen har muligheten til å rotere, og er med på å utløse kjedereaksjoner ved hjelp av magnetenes tiltreknings- og frastøtningskraft. Spill alene, eller sammen med en venn. Tør du utfordre vennene dine? Presisjon, timing og hånd-øye-koordinasjon er nøkkelen til å vinne!

Geomag er designet, utviklet og produsert i Sveits. Målet er å designe leker som underholder, og som stimulerer barnets fantasi, nysgjerrighet og kreativitet.

Inneholder:

  • Geomag Mechanics Challenge Goal byggesett - 98 deler

Detaljer:

  • 98 deler
  • Alder: fra 7 år
  • For 1-2 spillere
Produktdetaljer
Modell769
EAN0871772007692
MerkeGeomag
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.