Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Geomag Pink - magnetisk byggesett - 68 deler

Geomag - magnetiske byggesett for kreativ lek med uendelige muligheter

Geomag er designet, utviklet og produsert i Sveits. Målet er å designe leker som underholder, og som stimulerer barnets fantasi, nysgjerrighet og kreativitet. Geomag er spennende magnetiske byggesett og byggeleker som lærer barna om magnetiske krefter, samtidig som fantasien, kreativiteten og fingerferdighetene utfordres. Lag spennende, fargerike, morsomme og utfordrende konstruksjoner med magnetiske byggesett fra Geomag.

Vår lavpris: 364,-
På lager
SKU
02217-26
   

Dette byggesettet inneholder 68 magnetiske deler fra Geomag Pink serien - hvor hovedfargen selvfølgelig er rosa! Bygg de fineste konstruksjonene i ulike rosatoner. Mulighetene er utallige og det er bare fantasien som setter begrensninger. Geomag er designet, utviklet og produsert i Sveits. Målet er å designe leker som underholder, og som stimulerer barnets fantasi, nysgjerrighet og kreativitet.

Inneholder:

  • Geomag Pink byggesett med 68 deler

Detaljer:

  • 68 deler
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell342
EAN0871772003427
MerkeGeomag
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.