Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Geomag special edition NASA Rockets - magnetisk byggesett - 84 deler

Geomag - magnetiske byggesett for kreativ lek med uendelige muligheter

Geomag er designet, utviklet og produsert i Sveits. Målet er å designe leker som underholder, og som stimulerer barnets fantasi, nysgjerrighet og kreativitet. Geomag er spennende magnetiske byggesett og byggeleker som lærer barna om magnetiske krefter, samtidig som fantasien, kreativiteten og fingerferdighetene utfordres. Lag spennende, fargerike, morsomme og utfordrende konstruksjoner med magnetiske byggesett fra Geomag.

Vår lavpris: 297,-
På lager
SKU
12202-58
   

Dette klassiske byggesystemet med magnetstenger og stålkuler oppmuntrer til utforsking av magnetisme og kreativ konstruksjon. Geomag special edition NASA Rockets feirer 50-årsjubileet for et av de største vitenskapelige byggeprosjektene noensinne, den første månelandingen. Bruk de 84 Geomag-delene for å konstruere en ikonisk Geomag Apollo modell. Geomag er designet, utviklet og produsert i Sveits. Målet er å designe leker som underholder, og som stimulerer barnets fantasi, nysgjerrighet og kreativitet.

Inneholder:

  • Geomag special edition NASA Rockets byggesett - 84 deler

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell0871772008101
EAN0871772008101
MerkeGeomag
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.