Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Geomag Supercolor Panels - magnetisk byggesett i resirkulert plast - 52 deler

Geomag - magnetiske byggesett for kreativ lek med uendelige muligheter

Geomag er designet, utviklet og produsert i Sveits. Målet er å designe leker som underholder, og som stimulerer barnets fantasi, nysgjerrighet og kreativitet. Geomag er spennende magnetiske byggesett og byggeleker som lærer barna om magnetiske krefter, samtidig som fantasien, kreativiteten og fingerferdighetene utfordres. Lag spennende, fargerike, morsomme og utfordrende konstruksjoner med magnetiske byggesett fra Geomag.

Vår lavpris: 318,-
På lager
SKU
02217-32
   

Bruk kreativiteten og fantasien din til å bygge de kuleste tredimensjonale konstruksjonene med Geomag Supercolor Panels. Settet inneholder 52 deler laget av 100% resirkulert plast, og med disse delene er mulighetene uendelig. Geomag er designet, utviklet og produsert i Sveits. Målet er å designe leker som underholder, og som stimulerer barnets fantasi, nysgjerrighet og kreativitet.

Inneholder:

  • Geomag Supercolor Panels byggesett med 52 deler 

Detaljer:

  • 52 deler
  • Alder: fra 5 år
  • 100% resirkulert plast
Produktdetaljer
Modell378
EAN0871772003786
MerkeGeomag
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.