Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Gjett hvem? Hvem er hvem? - Det originale gjettespillet

Hasbro Games - spillene som passer til hele familien og for enhver anledning!

Hasbro Games har spillene som passer for hele familien, barnespill, spill for barn og voksne, strategispill, spill som engasjerer på tvers av generasjoner, spill for voksne og mye mer. Det er nesten ikke noe som er så gøy som når barn og voksne samles rundt bordet for en spillekveld. Ta utfordringen og prøv noen av de morsomme, nyskapende, engasjerende, spennende eller klassiske spillene fra Hasbro spill.

Vår lavpris: 227,-
På lager
SKU
03182-46
   

Gjett hvem? Hvem er Hvem? Det klassiske spillet Guess Who kommer nå i ny og forbedret brettspill-utgave i norsk versjon. I dette spillet er det om å gjøre og gjette hvilke personer som skjuler seg bak motstanderens brett.

Du kan snevre inn ved å stille smarte spørsmål. Gjett det ukjente ansiktet og vinn omgangen. Vinn tre runder og du vinner spillet. I dette spillet følger det med en ny kombinasjon av figurer.

Inneholder:

  • Gjett hvem? - gjettespill

Detaljer:

  • Antall spillere: 2
  • Spilletid: 20 min
  • Språk: norsk og dansk
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellC2124
EAN5010993663101
MerkeHasbro Games
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.