Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Goo Jit Zu Marvel Superheroes figur - Iron Man

Goo Jit Zu gir deg stretchy produkter som barna elsker!

Heltene fra Goo Jit Zu er de mykeste, mest elastiske og klebrige action-figurene noensinne! Super klembare, super stretchy - figurene kan strekkes opptil 3x sin egen størrelse. Barna vil elske å leke med de strechty figurene, med kjente og kjære karakterer fra TV og film, eller ny helter fra Goo Jit Zu.

Gi barna nye og gooey måter å leke på med Goo Jit Zu, med kjente figurer fra blant annet Marvel, DC og Jurassic World til nye heltefigurer - helt uten søl. 

Vår lavpris: 188,-
Få igjen på lager
SKU
06202-69
   

Goo Jit Zu Marvel Superheroes er de squishiest, strechiest og goooest actionfigurene noensinne. Bruk deres goo makt for å beseire ondskap og redde dagen. Disse klembare figurene som kan strekkes, er fylt med en masse som gjør at de kan klemmes og trekkes uten at de mister formen. Figurene er de mest klembare og elastiske actionfigurer noensinne! Hver av dem har et unikt klebrig fyll med ulik struktur og følelse.

Inneholder:

  • Goo Jit Zu Marvel Superheroes figur - Iron Man

Detaljer:

  • Mål: ca 12 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell41056
EAN630996410561
MerkeGoo Jit Zu
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.