Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Gråtass figursett - Goggen, Gamlefar, Grynet og Skremme

-46%

Gråtass - den populære Ferguson-traktoren som er levende!

På gården til Gråtass skjer det mange spennende og til tider uforklarlige ting. Det ikke alle vet er at traktoren Gråtass er levende, og denne grå Ferguson-traktoren hjelper til på gården, og finner på mange morsomme sprell dersom det kommer uvedkommende til gården. Sammen med vennene Goggen, Gamlefar og Grynet opplever Gråtass nye eventyr. Oppdag dette magiske gårdseventyret med den populære Gråtass-traktoren i sentrum.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
46%
Kampanjepris 100,- Vår lavpris: 185,- Du sparer: 85.-
Få igjen på lager
SKU
19973
   

Håndmalte figurer i Gråtass-serien.

Gamlefar er litt skeptisk til moderne saker. Han er nostalgisk, nøysom og snill. Han har alltid vært på gården og har kjent Gråtass fra han kjøpte ham for over 50 år siden.

Grynet er gårdsjente, hun dyrker grønnsaker og er glad i dyr. Hun har god greie på store og små maskiner, men hun er også glad i blomster, og er vel den som holder orden på gården.

Skremme er et hel­automatisk, selvgående fugleskremsel og vennen til Gråtass. Han er flink til å gjøre jobben sin, men han kan også være en luring og finne på skøyerstreker.

Goggen er Gråtass’ beste venn. Han er snill og evig optimist. Han spiller munnspill og er alltid blid – og derfor har han ”oppoverbart” – smilebart.

Produktdetaljer
Modell41003
EAN7027260041003
MerkeGråtass
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.