Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Grafix Glitter water bracelets - lag dine egne armbånd med anheng

Oppdag dine kreative sider med Grafix!

Grafix har et stort utvalg av hobbysett, kreative leker, tegnesaker, spill og utforskningssett som passer for hele familien. Kreative leker og hobbysett lar barna utfolde seg, bruke fantasiene og utvikle sine kreative egenskaper. Grafix hobbysett, tegnesaker, og kreative sett utfordrer barna og underholder dem i timevis, og disse lekene er morsomme både alene og sammen med andre.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 87,-
På lager
SKU
04205-52
   

Lag disse søte DIY armbåndene fra Grafix. Lukk den ene siden av armbåndet med en lås, fyll i det du ønsker av glitter, farge, perler eller annet og tre på de søte anhengene. Lukk armbåndet med den andre delen av låsen og du har et vakkert smykke.

Lag vennearmbånd, armbånd i gave eller et armbånd til deg selv. Disse armbåndene blir fantastisk stilige, og vennene dine kommer til å elske å lage armbånd.

Innhold:

  • 10 x armbåndsrør
  • 20 x låser
  • 10 x anheng
  • 8 x glitter og perler til å fylle armbåndet

Detaljer:

  • Mål eske: L20 x B4 x H20 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGP-GWB
EAN8715427054186
MerkeGrafix
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.