Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Grafix Magical Jewellery smykkesett - med snor, fargerike perler og anheng

Oppdag dine kreative sider med Grafix!

Grafix har et stort utvalg av hobbysett, kreative leker, tegnesaker, spill og utforskningssett som passer for hele familien. Kreative leker og hobbysett lar barna utfolde seg, bruke fantasiene og utvikle sine kreative egenskaper. Grafix hobbysett, tegnesaker, og kreative sett utfordrer barna og underholder dem i timevis, og disse lekene er morsomme både alene og sammen med andre.

Vår lavpris: 82,-
På lager
SKU
06226-173
   

Med Grafix Magical Jewellery hobbysettet med perler, snor og anheng kan du lage dine egne vakre smykker og armbånd til enhver anledning. Perleesken er innholdsrik og det perfekte tidsfordriv for de små kreative barna. XO style smykkesettet har perler i flere farger og former, samt søte små anheng som du kan feste på armbåndene dine for ekstra glam. Perlesettet byr på mange kreative timer, og passer perfekt til barn fra 5 år og oppover.

Inneholder:

  • Perler
  • Anheng
  • Snor

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell240010
EAN8715427079059
MerkeGrafix
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.