Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Grevinnen skuta til Greven av Gral - Kaptein Sabeltann

Kaptein Sabeltann - lekene fra Dyreparkens sjørøverunivers

Dra ut på tokt med Kongen på havet og hans menn ombord på den Sorte Dame. Kaptein Sabeltann kjenner lukten av gull og er alltid klar for et nytt tokt sammen med sine trofaste pirater Langemann, Pinky, Pelle, Pysa, Benjamin, Skalken. La barna leve seg inn i Kaptein Sabeltanns verden, en verden av pirater, gull, skatter, sjørøvertokt og eventyr. Barna elsker Kaptein Sabeltann og hans menn.

Vår lavpris: 342,-
På lager
SKU
20188
   

Grevinnen-skuta er en av bestselgerne i Kaptein Sabeltann-sortimentet! Greven av Gral er en ond og livsfarlig trollmann som hersker over alt og alle på øya Gral. Alle som bor på øya har blitt tvunget til å drikke av Grevens tryllebeger og dermed blitt hans undersåtter og viljeløse slaver. Alle planter og trær på Gral som en gang var grønne og friske har visnet og dødd i skyggen av Grevens ondskap.

Greven av Gral har en drøm om å lokke selveste Kaptein Sabeltann til øya, tvinge han til å drikke av sitt tryllebeger og sperre han inne i sitt mørkeste fangehull. Etter det vil det være han, Greven av Gral, som kan kalle seg «Kongen på Havet» og gjøre som han vil på De Syv Hav om bord på sin spøkelsesskute «Grevinnen».

  • Lekeskipet i plast ser akkurat ut som Grevinnen i Sabeltann forestillingen og inkluderer en kanon
  • Figur følger ikke med i pakken
  • Har hjul som gjør den morsom å leke med på barnerommet
  • Skuta er ca. H38 x B10 x L32 cm

 

Produktdetaljer
Modell11009
EAN7072895001960
MerkeKaptein Sabeltann
Alder3, 4, 5, 6, 7

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.