Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Gjett hvem - norsk versjon

Hasbro Games - spillene som passer til hele familien og for enhver anledning!

Hasbro Games har spillene som passer for hele familien, barnespill, spill for barn og voksne, strategispill, spill som engasjerer på tvers av generasjoner, spill for voksne og mye mer. Det er nesten ikke noe som er så gøy som når barn og voksne samles rundt bordet for en spillekveld. Ta utfordringen og prøv noen av de morsomme, nyskapende, engasjerende, spennende eller klassiske spillene fra Hasbro spill.

Vår lavpris: 217,-
På lager
SKU
03182-46
   

Det klassiske spillet Guess Who/gjett hvem kommer nå i ny og forbedret brettspill-utgave. I dette spillet er det om å gjøre og gjette hvilke personer som skjuler seg bak motstanderens brett.

Du kan snevre inn ved å stille smarte spørsmål. Gjett det ukjente ansiketet og vinn omgangen. Vinn tre runder og du vinner spillet. I dette spillet følger det med en ny kombinasjon av figurer.

  • Alder: fra 6 år
  • Antall spillere: 2
  • Spilletid: 20 min
  • Dette er den norske versjonen
Produktdetaljer
ModellC2124
EAN5010993663101
MerkeHasbro Games
Alder4, 5, 6, 7, 8

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.