Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hairdorables dolls Season 2 - samledukke med 11 overraskelser - Hvilken dukke får du?

Alltid billig!

  • Prismatch
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 198,- kr
Utsolgt
SKU
06192-44

Noah og Hairdorables er tilbake med serie 2! Jentegjengen med "Big hair Don´t care" - holdningen, har ny stil, nye farger og nytt tilbehør - inkludert hårfrisyrer som fletter, pannelugg o.l.

Hver pakke med overraskelser inneholder 1 Hairdorables dukke med klær som kan byttes og hele 10 spennende overraskelser. Åpne, avdekk og finn hele 11 overraskelser i Hairdorables dolls-pakken.

#Hairdorables tok helt av da Noah en søt og morsom vlogger med en lidenskap for hårstyling bestemte seg for å dele sin video med sidefletter på Youtube. Mens hun la ut videoen snublet hun i ordene, og hair og adorable ble til Hairdorable. Når Noah så bestemte seg for å lansere sin egen Youtube-kanal, Hairdorables selvfølgelig, og inviterte vennene sine til å bidra, tok det helt av. Nå bruker Noah og vennene all sin fritid på å skape innhold og dele sin lidenskap for hår.

Inneholder:

  • Hairdorables dukke
  • 11 overraskelser

Detaljer:

  • Mål: 7,6 x 17,8 x 22,8 cm
  • Alder: fra 3 år

Hairdorables series 2 inneholder 26 nye dukker som kan samles, inkludert 1 sjelden og 1 ultra-sjelden dukke. Du vet ikke hvilken dukke du får før du åpner esken. Samle dem alle!

Mer informasjon
Model23600
EAN886144236136
MerkeHairdorables
Alder3, 4, 5, 6, 7

Merkevarefest med opptil 60% avslag!

Merkevarefest med opptil 60% rabatt!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.