Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Lotto spill - Thorbjørn Egner Hakkebakkeskogen

Thorbjørn Egner - spill, puslespill, sengetøy til barn

Thorbjørn Egner er en av Norges mest folkekjære forfattere, og har skapt historier og univers elsket av barn og voksne i generasjoner. Bli med til Hakkebakkeskogen og hils på Klatremus, Mikkel Rev, Morten Skogmus, Bestemor Skogmus, Bakermester Harepus og resten av dyrene i skogen. Eller besøk Kardemomme By og møt røverne, Tante Sofie, vesle Kamomilla, Politimester Bastian, Tobias i tårnet, Trikkefører Syvertsen, barbermester Sørensen og resten av innbyggerne i den lille byen der man skal være snill og grei, og for øvrig kan man gjøre som man vil.

Gjennom Thorbjørn Egners fortellinger lærer barna blant annet forskjellen på rett og galt, moral, viktigheten av å hjelpe hverandre, og hvordan gamle fiender kan hjelpe hverandre og bli venner.

Vår lavpris: 120,-
På lager
SKU
11265
   

Lotto er barnas første og beste spill. I lottospillet har barna hver sin lottoplate med bilder foran seg, og det gjelder å bli den første spilleren som fyller lottoplaten med brikker som passer til bildene.

  • Alder: fra 2 år
  • Antall spillere: 2-4
Produktdetaljer
Modell630053
EAN7031656300537
MerkeThorbjørn Egner
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.