Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hama Maxi bamse og bil - eske med perler og perlebrett - 900 Maxi perler

Hama strykeperler, perlebrett, gaveesker - perler i alle regnbuens farge!

Lek med Hama perler er med på å utvikle barns motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger og form, lærer dem å gripe små gjenstander og mye mer. Hama perlesett er pedagogisk leketøy som passer like godt hjemme rundt kjøkkenbordet som i barnehagen, på skolen og på SFO/aktivitets-skole. Hama perler kommer i alle regnbuens farger, med et stort utvalg tilbehør, og er tilpasset barnets utvikling og alder. Velg mellom Hama Maxi, Hama Midi eller Hama Mini, og la barnet ditt perle, sette sammen mønster og fargekombinasjoner - her er det kun fantasien som sette begrensninger! Hama strykeperler er elsket av alle barn.

Vår lavpris: 194,-
På lager
SKU
03202-48
   

I denne perleesken med bamse og bilmotiv får du alt du trenger for å starte rett på perlingen din. Perlesettet inneholder hele 900 Maxi perler og 2 gjennomsiktige perlebrett slik at du kan lettere perle motivet på motivarket. Det følger også med 2 perleføtter slik at du kan stille opp det ferdigperlede kunstverket ditt.

Inneholder:

  • Ca. 900 Maxi perler
  • 2 gjennomsiktige perlebrett - bamse og bil
  • Motivark
  • Veiledning
  • Strykepapir

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år

Hama Maxi er spesielt utviklet for småbarn, og Maxi strykeperlene er litt større enn vanlige perler slik at de passer godt i barnets hånd.

Produktdetaljer
Modell3-8715
EAN028178087159
MerkeHama
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.