Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hama Maxi boks - 600 Maxi perler - standardfarger

Hama strykeperler, perlebrett, gaveesker - perler i alle regnbuens farge!

Lek med Hama perler er med på å utvikle barns motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger og form, lærer dem å gripe små gjenstander og mye mer. Hama perlesett er pedagogisk leketøy som passer like godt hjemme rundt kjøkkenbordet som i barnehagen, på skolen og på SFO/aktivitets-skole. Hama perler kommer i alle regnbuens farger, med et stort utvalg tilbehør, og er tilpasset barnets utvikling og alder. Velg mellom Hama Maxi, Hama Midi eller Hama Mini, og la barnet ditt perle, sette sammen mønster og fargekombinasjoner - her er det kun fantasien som sette begrensninger! Hama strykeperler er elsket av alle barn.

Vår lavpris: 98,-
På lager
SKU
861
   

I denne perleboksen finner du ca. 600 Hama Maxi perler i tradisjonelle standardfarger. Disse fargerike perlene passer perfekt til deg som trenger påfyll av flere farger til perlingen din. Perlene passer til alle Hama Maxi perlebrett (kjøpes separat).

Inneholder:

  • Oppbevaringsboks
  • Ca. 600 Maxi perler

Detaljer:

  • Fargemix 00 - standard
  • Passer til Hama Maxi perlebrett
  • Alder: fra 3 år

Hama Maxi er spesielt utviklet for småbarn, og Maxi strykeperlene er litt større enn vanlige perler slik at de passer godt i barnets hånd.

Merk: Hama Maxi perlebrett medfølger ikke

Produktdetaljer
Modell3-8570
EAN028178857066
MerkeHama
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.