Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hama Maxi perlebrett - 2-pack - gutt og jente

Hama strykeperler, perlebrett, gaveesker - perler i alle regnbuens farge!

Lek med Hama perler er med på å utvikle barns motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger og form, lærer dem å gripe små gjenstander og mye mer. Hama perlesett er pedagogisk leketøy som passer like godt hjemme rundt kjøkkenbordet som i barnehagen, på skolen og på SFO/aktivitets-skole. Hama perler kommer i alle regnbuens farger, med et stort utvalg tilbehør, og er tilpasset barnets utvikling og alder. Velg mellom Hama Maxi, Hama Midi eller Hama Mini, og la barnet ditt perle, sette sammen mønster og fargekombinasjoner - her er det kun fantasien som sette begrensninger! Hama strykeperler er elsket av alle barn.

Vår lavpris: 60,-
På lager
SKU
6688
   

Denne perlebrettpakken inneholder 2 Hama Maxi perlebrett. Perle en gutt og en jente med disse morsomme perleplatene. Perlebrettene er gjennomsiktige, noe som gjør det enklere å følge et mønster. Perlebrettene passer til Hama Maxi perler (kjøpes separat).

Inneholder:

 • 2 perlebrett - gutt og jente

  Detaljer:

  • Alder: fra 3 år

  Hama Maxi er spesielt utviklet for småbarn, og Maxi strykeperlene er litt større enn vanlige perler slik at de passer godt i barnets hånd.

  Merk: Hama Maxi perler medfølger ikke

  Produktdetaljer
  Modell8254
  EAN028178825447
  MerkeHama
  Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.