Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hama Midi 15 perlebrett - påske og jul

-30%

Hama strykeperler, perlebrett, gaveesker - perler i alle regnbuens farge!

Lek med Hama perler er med på å utvikle barns motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger og form, lærer dem å gripe små gjenstander og mye mer. Hama perlesett er pedagogisk leketøy som passer like godt hjemme rundt kjøkkenbordet som i barnehagen, på skolen og på SFO/aktivitets-skole. Hama perler kommer i alle regnbuens farger, med et stort utvalg tilbehør, og er tilpasset barnets utvikling og alder. Velg mellom Hama Maxi, Hama Midi eller Hama Mini, og la barnet ditt perle, sette sammen mønster og fargekombinasjoner - her er det kun fantasien som sette begrensninger! Hama strykeperler er elsket av alle barn.

30%
Kampanjepris 165,- Vår lavpris: 237,- Du sparer: 72,-
På lager
SKU
01217-60
   

Dette perlebrettsettet fra Hama Midi har koselige jule- og påskemotiv, og med dette settet kan man forberede seg til høytidene med litt perleaktivitet. Det er totalt 15 former fordelt på fem motiv, noe som gir mulighet til å for eksempel dekorere opp til tre påskeegg samtidig. Det er også gøy å perle sammen med andre, så hvorfor ikke samle familie eller venner og se hvor mange ulike påske- og julefigurer man ender opp med? Perlebrettene passer til Hama Midi perler (selges separat).

Inneholder:

  • Perlebrett 3 x julenisser, pingviner, påskekyllinger, påskeharer og påskeegg

Detaljer:

  • Passer til Hama Midi perler
  • Alder: fra 5 år

Hama Midi er de populære strykeperlene som alle barn kjenner og som lar dem være kreative og skape sine egne mønstre og kreasjoner.

Merk: Hama Midi perler medfølger ikke

Produktdetaljer
Modell3-9434
EAN028178094348
MerkeHama
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.