Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hama Midi sjødyr - perler og perlebrett - 2000 Midi perler

Hama strykeperler, perlebrett, gaveesker - perler i alle regnbuens farge!

Lek med Hama perler er med på å utvikle barns motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger og form, lærer dem å gripe små gjenstander og mye mer. Hama perlesett er pedagogisk leketøy som passer like godt hjemme rundt kjøkkenbordet som i barnehagen, på skolen og på SFO/aktivitets-skole. Hama perler kommer i alle regnbuens farger, med et stort utvalg tilbehør, og er tilpasset barnets utvikling og alder. Velg mellom Hama Maxi, Hama Midi eller Hama Mini, og la barnet ditt perle, sette sammen mønster og fargekombinasjoner - her er det kun fantasien som sette begrensninger! Hama strykeperler er elsket av alle barn.

Vår lavpris: 98,-
På lager
SKU
24348
   

Dette perlesettet fra Hama inneholder alt du trenger for å perle mange forskjellige sjødyr. Esken inneholder ca. 2000 Hama Midi perler, samt to perlebrett slik at du kan begynne på perlingen med én gang. Perle en delfin i ulike farger, eller en morsom blekksprut! Mulighetene er mange, og du kan perle etter egen fantasi eller følge møsterarket som medfølger.

Inneholder:

  • Ca. 2000 Midi perler
  • 2 perlebrett - firkant og delfin
  • Motivark
  • Veiledning
  • Strykepapir

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år

Hama Midi er de populære strykeperlene som alle barn kjenner og som lar dem være kreative og skape sine egne mønstre og kreasjoner.

Produktdetaljer
Modell3435
EAN028178034351
MerkeHama
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.