Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hama Midi Disney Frozen - eske med perler og perlebrett - 4000 Midi perler

Hama strykeperler, perlebrett, esker med perler - fargerike rørperler!

Lek med Hama perler er med på å utvikle barns motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger og form, lærer dem å gripe små gjenstander og mye mer. Hama perlesett er pedagogisk leketøy som passer like godt hjemme rundt kjøkkenbordet som i barnehagen, på skolen og på SFO/aktivitets-skole. Hama perler kommer i alle regnbuens farger, med et stort utvalg tilbehør, og de er tilpasset barnets utvikling og alder. Velg mellom Hama Maxi eller Hama Midi, og la barnet ditt perle, sette sammen mønstre og fargekombinasjoner - her er det kun fantasien som sette begrensninger! Hama strykeperler er elsket av alle barn.

For mange er nok Hama, strykeperler og ordet perling det samme. Disse fargerike plastperlene som plasseres ut på perlebrettet, enten etter ferdige mønstre eller ved å skape egne kreasjoner og design, før det hele festes sammen med hjelp av et strykejern. Perlene fra Hama kommer i forskjellige størrelser, der Hama Midi er ment for de litt eldre barna fra ca 5 år og Hama Maxi passer til de minste fra ca 3 år. Med Hama kan barna oppdage en fargerik og kreativ verden, alene eller sammen med andre.

Vår lavpris: 157,-
Få igjen på lager
SKU
11195-14
   

Hama Midi gaveeske Disney Frozen 2 med ca. 4000 perler inneholder alt du trenger for å perle søte figurer av søstrene Anna og Elsa, samt Olaf. Det følger også med Hama perlekrysteller, slik at du kan perle kongelige figurer fra Arendell som faktisk glitrer! Bruk motivarket som medfølger og perle kjente figurer fra den populære filmen. Legg over strykepapiret og påfør varme. På en-to-tre har du skapt et ekte kunstverk, og det glitrer.

Perling er en kjempemorsom aktivitet for store og små. Resultatet blir fine kunstverk laget av deg selv. Perfekt å gi bort som gave eller pynte med.

Inneholder:

  • Ca. 4000 Midi perler
  • 2 perlebrett - stor firkant
  • 2 Hama krystallperler
  • Motivark
  • Strykepapir
  • Veiledning

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år

Hama Midi er de populære strykeperlene som alle barn kjenner og som lar dem være kreative og skape sine egne mønstre og kreasjoner.

Produktdetaljer
Modell3-7921
EAN028178079215
MerkeHama
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.