Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hama Midi dyr - perler og perlebrett - 3000 Midi perler

Hama strykeperler, perlebrett, gaveesker - perler i alle regnbuens farge!

Lek med Hama perler er med på å utvikle barns motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger og form, lærer dem å gripe små gjenstander og mye mer. Hama perlesett er pedagogisk leketøy som passer like godt hjemme rundt kjøkkenbordet som i barnehagen, på skolen og på SFO/aktivitets-skole. Hama perler kommer i alle regnbuens farger, med et stort utvalg tilbehør, og er tilpasset barnets utvikling og alder. Velg mellom Hama Maxi, Hama Midi eller Hama Mini, og la barnet ditt perle, sette sammen mønster og fargekombinasjoner - her er det kun fantasien som sette begrensninger! Hama strykeperler er elsket av alle barn.

Vår lavpris: 107,-
På lager
SKU
03217-167
   

I denne posen får du alt du trenger for å perle fine og fagre dyremotiv. I posen finner du ca. 3000 Midi perler og 4 perlebrett. Bruk motivarket og perle en liten søt elefant, en fargerik papegøye eller en blid hund, eller la fantasien gå løpsk og perle egne design. Bare fantasien setter grenser!

Inneholder:

  • Ca. 3000 Midi perler
  • 4 små perlebrett - papegøye, hund, elefant og sekskant
  • Motivark
  • Veiledning
  • Strykepapir

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år

Hama Midi er de populære strykeperlene som alle barn kjenner og som lar dem være kreative og skape sine egne mønstre og kreasjoner.

Produktdetaljer
Modell3-4416
EAN028178044169
MerkeHama
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.