Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hama Midi ekstra stor rosa eske med perler og perlebrett - 7200 Midi perler

-42%

Hama strykeperler, perlebrett, esker med perler - fargerike rørperler!

Lek med Hama perler er med på å utvikle barns motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger og form, lærer dem å gripe små gjenstander og mye mer. Hama perlesett er pedagogisk leketøy som passer like godt hjemme rundt kjøkkenbordet som i barnehagen, på skolen og på SFO/aktivitets-skole. Hama perler kommer i alle regnbuens farger, med et stort utvalg tilbehør, og de er tilpasset barnets utvikling og alder. Velg mellom Hama Maxi eller Hama Midi, og la barnet ditt perle, sette sammen mønstre og fargekombinasjoner - her er det kun fantasien som sette begrensninger! Hama strykeperler er elsket av alle barn.

For mange er nok Hama, strykeperler og ordet perling det samme. Disse fargerike plastperlene som plasseres ut på perlebrettet, enten etter ferdige mønstre eller ved å skape egne kreasjoner og design, før det hele festes sammen med hjelp av et strykejern. Perlene fra Hama kommer i forskjellige størrelser, der Hama Midi er ment for de litt eldre barna fra ca 5 år og Hama Maxi passer til de minste fra ca 3 år. Med Hama kan barna oppdage en fargerik og kreativ verden, alene eller sammen med andre.

Kampanjepris 148,- Vår lavpris: 253,-
42%
Du sparer: 105,-
Utsolgt
SKU
05192-89

Denne store, åpne rosa esken med Hama Midi perler inneholder ca. 7200 Midi perler og ulike perlebrett som lar deg perle blant annet en enhjørning, stork, prinsesse og mye mer. Pinsetten og perlebrettet i ulike former form lar deg perle nøkkelringer og smykker. 

Inneholder:

  • Ca. 7200 Midi perler
  • 2 perlebrett - enhjørning og sekskant
  • 2 perlebrett med kant
  • Pinsett
  • Motivark
  • Instruksjoner
  • Og mye mer

Detaljer: 

  • Alder: fra 5 år

Hama Midi er de populære strykeperlene som alle barn kjenner og som lar dem være kreative og skape sine egne mønstre og kreasjoner.

Produktdetaljer
Modell3-3071
EAN028178030711
MerkeHama
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.