Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hama Midi Disney Frozen - eske med perler og perlebrett - 6000 perler

Hama strykeperler, perlebrett, esker med perler - fargerike rørperler!

Lek med Hama perler er med på å utvikle barns motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger og form, lærer dem å gripe små gjenstander og mye mer. Hama perlesett er pedagogisk leketøy som passer like godt hjemme rundt kjøkkenbordet som i barnehagen, på skolen og på SFO/aktivitets-skole. Hama perler kommer i alle regnbuens farger, med et stort utvalg tilbehør, og de er tilpasset barnets utvikling og alder. Velg mellom Hama Maxi eller Hama Midi, og la barnet ditt perle, sette sammen mønstre og fargekombinasjoner - her er det kun fantasien som sette begrensninger! Hama strykeperler er elsket av alle barn.

For mange er nok Hama, strykeperler og ordet perling det samme. Disse fargerike plastperlene som plasseres ut på perlebrettet, enten etter ferdige mønstre eller ved å skape egne kreasjoner og design, før det hele festes sammen med hjelp av et strykejern. Perlene fra Hama kommer i forskjellige størrelser, der Hama Midi er ment for de litt eldre barna fra ca 5 år og Hama Maxi passer til de minste fra ca 3 år. Med Hama kan barna oppdage en fargerik og kreativ verden, alene eller sammen med andre.

Vår lavpris: 178,-
Utsolgt
SKU
11195-13

Denne store perleesken med motiv fra Disney filmen Frozen 2 inneholder hele 6000 perler og 3 perlebrett, og er alt du trenger for å starte med perlingen din. Perle de skjønne søstrene, Anna og Elsa, og den hysterisk morsomme snømannen Olaf.

Det følger også med 3 Hama krystall-perler som du kan pynte figurene med. På den måten kan du perle kongelige figurer fra Arendell som faktisk glitrer! Bruk mønsteret som medfølger for å perle kjente figurer fra den populære filmen. Perling er en kjempemorsom aktivitet for store og små. Resultatet blir fine kunstverk laget av deg selv. Perfekt å gi bort som gave eller pynte med.

Inneholder:

  • Ca. 6000 Midi perler
  • 3 perlebrett - stor firkant
  • Motivark
  • Veiledning
  • Strykepapir

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år

Hama Midi er de populære strykeperlene som alle barn kjenner og som lar dem være kreative og skape sine egne mønstre og kreasjoner.

Produktdetaljer
Modell3-7914
EAN028178079147
MerkeHama
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.