Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hama Midi gaveeske - Disney Frozen 2 - 6000 perler

Hama strykeperler, perlebrett, gaveesker - perler i alle regnbuens farge!

Lek med Hama perler er med på å utvikle barns motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger og form, lærer dem å gripe små gjenstander og mye mer. Hama perlesett er pedagogisk leketøy som passer like godt hjemme rundt kjøkkenbordet som i barnehagen, på skolen og på SFO/aktivitets-skole. Hama perler kommer i alle regnbuens farger, med et stort utvalg tilbehør, og er tilpasset barnets utvikling og alder. Velg mellom Hama Maxi, Hama Midi eller Hama Mini, og la barnet ditt perle, sette sammen mønster og fargekombinasjoner - her er det kun fantasien som sette begrensninger! Hama strykeperler er elsket av alle barn.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 176,-
På lager
SKU
11195-13
   

Hama Midi gaveeske - Disney Frozen 2 - 6000 perler inneholder alt du trenger for å perle søte figurer av søstrene Anna og Elsa samt Olaf. Denne store gaveesken fra Hama inneholder hele 6000 perler og har Disney Frozen 2 tema. For å sette kronen på verket følger det her med edelstener i perlesettet. Og du kan nå perle kongelige figurer, fra Arendell, som faktisk glitrer!

Bruk mønsteret som medfølger å perl kjente figurer fra den populære filmen. Legg over strykepapiret og påfør varme. På en-to-tre har du skapt et ekte kunstverk, og det glitrer.

Å perle er en kjempe morsom aktivitet for store og små. Resultatet blir fine kunstverk laget av deg selv. Perfekt å gi bort som gave eller pynte med.

Innhold:

  • 6000 x Hama Midi perler
  • Perlebrett
  • Mønster
  • Strykepapir
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell3-7914
EAN028178079147
MerkeHama
Alder5, 6, 7, 8, 9

LEGO-nyhetene for august i salg nå!

Se alle LEGO-nyhetene for august!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.