Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hama Midi markedsplass - eske med perler og perlebrett - 4000 Midi perler

-36%

Hama strykeperler, perlebrett, gaveesker - perler i alle regnbuens farge!

Lek med Hama perler er med på å utvikle barns motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger og form, lærer dem å gripe små gjenstander og mye mer. Hama perlesett er pedagogisk leketøy som passer like godt hjemme rundt kjøkkenbordet som i barnehagen, på skolen og på SFO/aktivitets-skole. Hama perler kommer i alle regnbuens farger, med et stort utvalg tilbehør, og er tilpasset barnets utvikling og alder. Velg mellom Hama Maxi, Hama Midi eller Hama Mini, og la barnet ditt perle, sette sammen mønster og fargekombinasjoner - her er det kun fantasien som sette begrensninger! Hama strykeperler er elsket av alle barn.

36%
Kampanjepris 100,- Vår lavpris: 156,- Du sparer: 56,-
På lager
SKU
01217-71
   

Dette perlesettet fra Hama Midi inneholder ca. 4000 perler i ulike farger, og er et godt utgangspunkt til å lage en fargerik markedsplass. Bruk mønsterarket, eller lag dine egne design - valget er ditt!

Inneholder:

  • Ca. 4000 Hama Midi perler
  • 2 store perlebrett - firkant
  • Motivark
  • Veiledning
  • Strykepapir

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år

Hama Midi er de populære strykeperlene som alle barn kjenner og som lar dem være kreative og skape sine egne mønstre og kreasjoner.

Produktdetaljer
Modell3-3153
EAN028178031534
MerkeHama
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.