Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hama Midi perlebøtte med ca 10 000 strykeperler og 3 perlebrett

Hama strykeperler, perlebrett, gaveesker - perler i alle regnbuens farge!

Lek med Hama perler er med på å utvikle barns motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger og form, lærer dem å gripe små gjenstander og mye mer. Hama perlesett er pedagogisk leketøy som passer like godt hjemme rundt kjøkkenbordet som i barnehagen, på skolen og på SFO/aktivitets-skole. Hama perler kommer i alle regnbuens farger, med et stort utvalg tilbehør, og er tilpasset barnets utvikling og alder. Velg mellom Hama Maxi, Hama Midi eller Hama Mini, og la barnet ditt perle, sette sammen mønster og fargekombinasjoner - her er det kun fantasien som sette begrensninger! Hama strykeperler er elsket av alle barn.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 187,-
På lager
SKU
06192-47
   

Denne bøtten med perler fra Hama Midi inneholder ca 10 000 Hama Midi plastperler. Det følger også med perlebrett i settet. Perlene kommer i en praktisk bøtte med hank slik at den enkelt kan tas med og flyttes på.

Hama Midi bøtte med plastperler inneholder:

  • Ca 10 000 Hama Midi strykeperler
  • 3 Hama Midi perlebrett: sommerfugl, blomst og delfin
  • Strykepapir
  • Instruksjon
Produktdetaljer
Modell3-2010
EAN028178020101
MerkeHama
Alder4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.