Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hama Midi bil og sol - perler og perlebrett - 3000 Midi perler

-48%

Hama strykeperler, perlebrett, gaveesker - perler i alle regnbuens farge!

Lek med Hama perler er med på å utvikle barns motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger og form, lærer dem å gripe små gjenstander og mye mer. Hama perlesett er pedagogisk leketøy som passer like godt hjemme rundt kjøkkenbordet som i barnehagen, på skolen og på SFO/aktivitets-skole. Hama perler kommer i alle regnbuens farger, med et stort utvalg tilbehør, og er tilpasset barnets utvikling og alder. Velg mellom Hama Maxi, Hama Midi eller Hama Mini, og la barnet ditt perle, sette sammen mønster og fargekombinasjoner - her er det kun fantasien som sette begrensninger! Hama strykeperler er elsket av alle barn.

48%
Kampanjepris 55,- Vår lavpris: 106,- Du sparer: 51,-
På lager
SKU
01217-54
   

Med dette perlesettet fra Hama Midi er det bare fantasien som setter grenser. Det følger med 4 små perlebrett som man kan bruke til å perle helt egne motiv, eller man kan velge å bruke et ferdiglaget motiv fra motivarket.

Inneholder:

  • Ca. 3000 Hama Midi perler
  • 4 små perlebrett - firkant, runding, sekskant og bil
  • Veiledning
  • Motivark
  • Strykepapir

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år

Hama Midi er de populære strykeperlene som alle barn kjenner og som lar dem være kreative og skape sine egne mønstre og kreasjoner.

Produktdetaljer
Modell3-4413
EAN028178044138
MerkeHama
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.