Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hama Midi perler og perlebrett i rosa boks - 4000 perler

Hama strykeperler, perlebrett, gaveesker - perler i alle regnbuens farge!

Lek med Hama perler er med på å utvikle barns motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger og form, lærer dem å gripe små gjenstander og mye mer. Hama perlesett er pedagogisk leketøy som passer like godt hjemme rundt kjøkkenbordet som i barnehagen, på skolen og på SFO/aktivitets-skole. Hama perler kommer i alle regnbuens farger, med et stort utvalg tilbehør, og er tilpasset barnets utvikling og alder. Velg mellom Hama Maxi, Hama Midi eller Hama Mini, og la barnet ditt perle, sette sammen mønster og fargekombinasjoner - her er det kun fantasien som sette begrensninger! Hama strykeperler er elsket av alle barn.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 115,-
Utsolgt
SKU
11182-17

Praktisk, selv på farten. Dette settet inneholder alt du trenger for å lage dine perlekunstverk med strykeperler fra Hama. Den rosa boksen med Hama perler og perlebrett inneholder alt du trenger for å sette i gang med dine prosjekter. 

Inneholder:

  • ca 4000 perler
  • Perlebrett formet som hjerte, blomst og sekskant
  • Motivark, strykepapir og veiledning
Produktdetaljer
Model2051
EAN0028178020514
MerkeHama
Alder4, 5, 6, 7, 8, 9

LEGO-nyhetene for august i salg nå!

Se alle LEGO-nyhetene for august!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.