Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hama Midi rød boks - 7000 Midi perler og 2 perlebrett

-33%

Hama strykeperler, perlebrett, gaveesker - perler i alle regnbuens farge!

Lek med Hama perler er med på å utvikle barns motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger og form, lærer dem å gripe små gjenstander og mye mer. Hama perlesett er pedagogisk leketøy som passer like godt hjemme rundt kjøkkenbordet som i barnehagen, på skolen og på SFO/aktivitets-skole. Hama perler kommer i alle regnbuens farger, med et stort utvalg tilbehør, og er tilpasset barnets utvikling og alder. Velg mellom Hama Maxi, Hama Midi eller Hama Mini, og la barnet ditt perle, sette sammen mønster og fargekombinasjoner - her er det kun fantasien som sette begrensninger! Hama strykeperler er elsket av alle barn.

33%
Kampanjepris 110,- Vår lavpris: 164,- Du sparer: 54,-
På lager
SKU
01217-49
   

I denne boksen fra Hama Midi er det to flotte perlebrett til de ca. 7000 perlene - et hjerte og en prinsesse. Du bestemmer selv om du vil perle hele brettet, eller om du vil bruke formen til å lage andre mindre design. Hva med å bruke hjerteformen til å lage en pen blomst for eksempel? Mulighetene er mange, så slipp fantasien løs!

Inneholder:

  • Ca. 7000 Hama Midi perler
  • 2 perlebrett - hjerte og prinsesse
  • Motivark
  • Veiledning
  • Strykepapir

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år

Hama Midi er de populære strykeperlene som alle barn kjenner og som lar dem være kreative og skape sine egne mønstre og kreasjoner.

Produktdetaljer
Modell3-2020
EAN028178020200
MerkeHama
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.