Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hape arbeidsbenk i tre - 10 vitenskapelige eksperimenter

Hape - pedagogiske leker i tre til barn

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Vår lavpris: 694,-
På lager
SKU
05195-253
   

Start på veien til å bli en forsker med denne kule oppfinnerbenken som inneholder over 10 forskjellige eksperimenter. For hvert eksperiment du fullfører med delene i byggesettet vil du få en ny maskin som kan lære deg nye ting om vitenskap. Bruk de forskjellige komponentene til å lage nye eksperimenter og lag fantastiske nye oppfinnelser.

Bruk arbeidsbenken og instruksjonene, som følger med, for å bygge de ulike eksperimentene. Når du fullfører et eksperiment kan du lære nye spennende ting om de vitenskapelige prinsippene, blant annet prinsippet om fart, potensiell energi og oppbevaring av energi.

For ekstra hjelp under eksperimentene kan appen «Know-how» brukes og du kan laste opp bilde av mesterverket ditt når du er ferdig. Lykke til!

Innhold:

  • Arbeidsbenk
  • Verktøy
  • 10 ulike eksperimenter
  • Og mye mer
  • Detaljer:

Deler: 58

  • Mål: L36,6 x B24,5 x H44,5 cm
  • Alder: fra 4 år

Merk: last ned appen «Know-how» for ekstra hjelp og for å laste opp bilde av dine ferdige eksperimenter.

Produktdetaljer
Modell6132/E3028
EAN6943478024069
MerkeHape
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.