Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hape Baby Einstein Cal stable- og risteleke

Hape - pedagogiske leker i tre til barn

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 142,-
På lager
SKU
01192-90
   

La babyen stable og balansere de 5 klossene, og se tårnet bli høyere og høyere. Sett den gule kulen på toppen og stabletårnet ser ut som en snegle. Med fem fargerike klosser kan den lille forsøke å finne den rette balansen. Utforsk nye teksturer med balanseballene og oppdag lydene når du rister på den oransje, grønne eller blå kulen.

Inneholder:

  • 5 deler i plast og tre

Detaljer:

  • Mål: 5,7 x 7,6 x 20,3 cm
  • Alder: fra 12 mnd
Produktdetaljer
Modell6108
EAN6943478024878
MerkeHape
Alder1, 2, 3
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.