Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hape brannbil i tre med brannmann

Hape - pedagogiske leker i tre til barn

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 297,-
Få igjen på lager
SKU
02182-1
   

Brannbil i tre med brannmann fra Hape. Stigebilen i tre kommer med stige som kan svinge, heves og senkes. Bak bilen finner du vannslangen som kan trekkes ut. La brannmannen ta plass bak rattet for utrykning. Hape brannbilen er laget i bærekraftige materialer av tre og plast som er ment å vare i generasjoner. 

  • Mål: 25 x 15 x 15 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellE3008
EAN6943478008939
MerkeHape
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.