Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hape Brannstasjon i tre - 13 tilbehør

Hape - pedagogiske leker i tre til barn

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 984,-
På lager
SKU
06183-68
   

På denne brannstasjonen er de klare til utrykning når som helst! Helikopteret står klart på taket, brannbilen er i garasjen, og når alarmen går kan brannfolkene komme seg ned til 1. etasje via pålen. Når det ikke brenner, kan mannskapene lage seg mat, trene på basketballbanen på taket og få seg litt søvn etterpå. 

Dette settet selges til super lavpris!

  • Brannstasjon i tre med plastdetaljer
  • Helikopter og brannbil med stige
  • TIlbehør
  • Mål: H47 x B60 x D30 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell5997
EAN6943478021600
MerkeHape
Alder3, 4, 5, 6, 7
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.