Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Hape Cook´n Serve Kitchen - lekekjøkken til barn

Hape - pedagogiske leker i tre til barn

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Vår lavpris: 1 054,-
Få igjen på lager
SKU
02182-3
   

Små kokker som ser at deres foreldre står på kjøkkenet og lager mat, vil elske å ha sitt eget lekekjøkken. Dette lekekjøkkenet i tre kommer i enkelt og klassisk design, med naturlige farger som oppmuntrer til mange timers lek. 

Kjøkkenet i tre fra Hape gir mer morsom lek og plass med en uttrekkbar tralle og ekstra hylle. Snu kjøkkenet og bruk baksiden med kritt-tavle for å vise frem dagens retter!

Hape Cook´n Serve Kitchen detaljer:

  • Mål: 96 x 30 x 97 cm
  • Vekt: 15 kg
  • Alder: fra 3 år

Tilbehøret i bildene følger ikke med

Produktdetaljer
ModellE3126
EAN6943478009981
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.