Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hape dravogn til barn med aktiviteter - fra 12 mnd.

Hape - pedagogiske leker i tre til barn

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Vår lavpris: 372,-
Vær rask! Kun 1 igjen på lager
SKU
01205-49
   

Denne 3 i 1 musikktrallen er perfekt for den lille musikeren. Trallen vil tilby endeløs moro. Spill på xylofonene, dra vognen eller snurr/hamre på kulene. Dette er en leke som aktiviserer på alle områder. Den fargerike xylofonen kommer med en pinne til å slå med.

Utforsk toner og lyder, bank med hammeren og snurr med hendene. Når du er ferdig på en lokasjon, kan du bare trekke med deg trallen til neste destinasjon.

Detaljer:

  • Mål: L23 x B18 x H16 cm
  • Alder: fra 1 år
Produktdetaljer
ModellE8257
EAN6943478023581
MerkeHape
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.