Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hape aktivitetsleke i tre med anleggsmaskiner og tall - Labyrint med magnetisk penn og kuler

Hape - pedagogiske leker i tre til barn

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Vår lavpris: 291,-
På lager
SKU
08206-100
   

Denne morsomme, magnetiske labyrinten fra Hape tar barnet med seg til et anleggsområde. Bruk magnetpennen til å føre de magnetiske kulene gjennom labyrinten, eller vipp brettet og se kulene trille selv. Tell med ettersom du triller kulene forbi tallene og lær om de forskjellige anleggsmaskinene man kan finne på et anleggsområde. Gjennom stier, hjørner og dører, denne leken vil garantert by på glede for barnet.

  • Labyrint med magnetiske kuler og penn i snor
  • Fargerikt motiv av anleggsmaskiner og tall

Innhold:

  • 1 brett med labyrint

Detaljer:

  • Mål produkt: 24,5 x 24,5 x 2,1 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 24 mnd.
Produktdetaljer
ModellE1713
EAN6943478029705
MerkeHape
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.