Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hape lommelykt - som man trekker opp selv

-41%

Hape - pedagogiske leker i tre til barn

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
41%
Kampanjepris 135,- Vår lavpris: 227,- Du sparer: 92.-
På lager
SKU
01205-43
   

Glem batterier for alltid! Denne hånddrevne lommelykten er perfekt for den miljøvennlige og miljøbevarende utforskeren. Lommelykten er laget av bambus og plantebasert plastikk. Dra i snoren og genererer strøm til lommelykten, du har nå skapt ditt helt egne lys. Perfekt for familien som vil sette fokus på miljø fra tidlig alder.

Lommelykten er liten og kan enkelt pakkes med i sekken på tur. Den får også plass i en jakkelomme. For å ikke miste lommelykten kan du feste stroppen på enden rundt håndleddet. Når lommelykten ikke er i bruk kan du beholde den i etuet som følger med. På denne måten vil du bevare lommelykten på en sikker og trygg måte.

Detaljer:

  • Mål: L4,2 x B4,2 x H13,5 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell5579
EAN6943478027138
MerkeHape
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13+
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.