Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hape Quadrilla Cliffhanger kulebane i tre - 94 deler

Hape - pedagogiske leker i tre til barn

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Vår lavpris: 692,-
På lager
SKU
06183-71
   

Bygg din egen kulebane med Hape Quadrilla Cliffhanger, og se kulene finne veien ned gjennom banen. En Quadrilla bane består av klosser, skinner og annet tilbehør som gjør at kulene renner av seg selv. Du bygger banen og lar kulene renne gjennom de fargerike klossene, der alle har ulike funksjoner.

Denne banen fra Hape har tre renner som lar kulene trille rundt utsiden av de fargerike klossene på vei ned. Quadrilla kulebane er er flott STEM-leketøy designet til å stimulere barnets logiske evner og forbedre motoriske ferdigheter. Med utgangspunkt i barnets alder bestemmer man selv hvor mange nivåer man vil bygge og hvor avansert man ønsker å sette det opp. Det følger med instruksjoner for ulike måter å bygge på.

Inneholder:

  • Hape Quadrilla kulebane på 44 deler
  • 50 klinkekuler

Detaljer:

  • Mål eske: 45 x 36 x 8 cm (LxHxD)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellE6020
EAN6943478021105
MerkeHape
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.