Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hape Quadrilla The Cyclone kulebane i tre - 198 deler

Hape - pedagogiske leker i tre til barn

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Vår lavpris: 1 395,-
På lager
SKU
10172-167
   

Bygg din egen kulebane, og se om kulene kan finne veien gjennom banen. Quadrilla the Cyclone kulebanen fra Hape er den ultimate kulebanen, med to spiraltrakter, kurvede skinner og kraftforsterkende akseleratorer som byr på fart og spenning. 

Settet inspirerer byggere til å designe imponerende baner og er den perfekte STEM-leken, som gir barn bedre forståelse for prinsippene inne rom, vitenskap og teknologi. 

Inneholder:

 • Hape Quadrilla kulebane på 102 deler
 • 100 klinkekuler
 • 1 bomullspose

Detaljer:

 • Mål eske: 62 x 14 x 34 cm
 • Alder: fra 4 år

Kan kombineres med andre Hape Quadrilla kulebaner

  Produktdetaljer
  Modell5810
  EAN6943478007802
  MerkeHape
  Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.