Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hape Quadrilla Xcellerator - klinkekulebane i tre - 135 deler

Hape - pedagogiske leker i tre til barn

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 1094,-
På lager
SKU
08192-97
   

Bygg din egen kulebane, og se om kulene kan finne veien gjennom banen. Quadrilla Wcellerator kombinerer hastighet og spinn. Med en trakt, en blanding av rette og buede skinner, og 10 akseleratorer utfordrer Quadrilla alle utbyggere i nye retninger og dimensjoner. Kurver, rette linjer og vipper kombineres for å gjøre Quadrilla Xcellerator til det ypperste av denne typen byggesett.

Inneholder:

  • 135 deler

Detaljer:

  • Alder: fra 4 år
  • Xcellerator kan kombineres med alle andre sett fra Hape Quadrilla
Produktdetaljer
Modell5809
EAN6943478007796
MerkeHape
Alder4, 5, 6, 7
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.