Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hape Quadrilla Xcellerator kulebane i tre - 136 deler

Hape pedagogiske treleker, kulebaner, lekemat og musikkleker

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Fra Hape finner man pedagogiske treleker, musikkleker i tre, kulebaner og lekemat i tre. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Vår lavpris: 1 257,-
Få igjen på lager
SKU
08192-97
   

Xcellerator kulebanen fra Hape kombinerer både fart og spinn. Send klinkekulene ned spiraltrakten, gjennom en blanding av rette og buede baner og la deg utfordre av 10 akseleratorer som tar deg i nye retninger og dimensjoner. Bygg din egen kulebane eller bygg etter eksempelbanene i håndboka. Et morsomt og spennende STEM-byggesett som utvikler barnets ferdigheter innen teknologi, teknikk og matematikk. 

Inneholder:

  • 86 banedeler
  • 50 klinkekuler
  • 1 oppbevaringspose

Detaljer:

  • Mål eske: 53 x 48 x 8,5 (LxHxD)
  • Alder: fra 4 år

Kan kombineres med andre Hape Quadrilla kulebaner

Produktdetaljer
Modell5809
EAN6943478007796
MerkeHape
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.