Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hape Regnbue bankebrett i tre

Hape - pedagogiske leker i tre til barn

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 168,-
På lager
SKU
05195-270
   

Dette flotte bankebrettet fra Hape i regnbuefarger vil garantert stjele oppmerksomheten fra ditt barn. Å hamre er alltid gøy, slå pinnene i de fine fargene gjennom brettet og etterpå kan du bare snu det og hamre på nytt. Bankebrettet er med på å utvikle finmotorikken hos ditt barn. Samtidig kan barna lære seg farger og tall når de hamrer i vei. De fire brede håndtakene er designet slik at det skal være enkelt å ta med seg bankebrettet for de små barnehendene. Og de små gummiknottene hindrer brettet i å skli på underlaget. Sorter pinnene i farger og hamre i vei, eller tell antall pinner du har hamret ned. Er du ferdig? Så flott, da kan du snu brettet og begynne forfra!

Innhold:

  • Bankebrett
  • 8 pinner i regnbuens farger
  • Hammer

Detaljer:

  • Mål: L24 x B11 x H12 cm
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell6131
EAN6943478026421
MerkeHape
Alder1, 2, 3
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.