Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hape Sunny Valley Adventure Dome - aktivitetsleke

-31%

Hape - pedagogiske leker i tre til barn

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
31%
Kampanjepris 300,- Vår lavpris: 432,- Du sparer: 132.-
Få igjen på lager
SKU
05195-272
   

Fuglen Lillys jobb er å våkne Sunny Valley! Bruk magneten på nebbet hennes til å slippe magnetkuler ned i sklien, som sender kulene i full fart ned i ringeklokken. Ring, ring, ring. Der våknet Sunny Valley til liv. Inne i kuppelen er det en magnetisk labyrint med figurene: valpen Pepe, katten Dante, fuglen Lilly og skilpadden Tito.

Utfordre vennene dine å se hvem som kan slippe flest kuler ned i sklien uten at de mister perlen på vei opp. Under kuppelen er det også en pytt med labyrint, en vindmølle og en klokke. Denne kule labyrintleken fremmer de motoriske ferdighetene hos ditt barn. La barna fortelle historier fra Sunny Valley og utvikle fortellerferdighetene sine.

Innhold:

  • Hape Sunny Valley Adventure Dome – aktivitetsleke

Detaljer:

  • Mål: L33,6 x B15,2 x H29,6 cm
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell6135
EAN6943478024939
MerkeHape
Alder2, 3, 4, 5
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.