Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hape verktøybenk i tre - inkl. verktøy

Hape - pedagogiske leker i tre til barn

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 865,-
På lager
SKU
09182-133
   

Små byggmestere og snekkere med store ideer kan jobbe og bygge på denne verktøybenken med verktøy fra Hape. Den er designet med hyller og lagringsplass slik at alt av verktøy og tilbehør er lett tilgjengelig.

Navngi verktøyet barnet bruker, beskriv hva hver av dem gjør, og snakk om hva barnet ditt vil bygge. Hjelper barnet å utvikle sine finmotoriske ferdigheter ved å fremme fingerfrekvense, hånd og øye-koordinering. Oppmuntrer til fantasifull lek, rollespill og kreativitet.

Inneholder:

  • Verktøy-benk i tre
  • Verktøy er inkludert

Detaljer:

  • Mål: 69 x 41 x 13 cm
  • Antall deler: 35
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell5648
EAN6943478004221
MerkeHape
Alder3, 4, 5
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.