Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Harry Potter Wizarding World Adventskalender - med 24 eksklusive figurer

Harry Potter - en verden av hekseri og trolldom

Når Harry Potter kommer i sitt ellevte år og finner ut at han faktisk er en trollmann, blir han raskt en del av den trolldomsfulle verden på Galtvorts skole for høyere skole for hekseri og trolldom. Han oppdager raskt at det finnes en mørkere side av trolldom og hekseri enn det noen hadde sett for seg. Harry Potter figurer, utkledning, byggesett, og ikoniske Harry Potter leker lar deg ta del i denne magiske verdenen som består av trolldom, hekseri, mørke krefter og vennskap - og der du aldri vet hva som venter deg (eller ikke venter) rundt neste hjørne i Hogwarts Castle.

Innta Harry Potters magiske verden, full av spennende lekesett, detaljerte figurer, magiske tryllestaver, eventyrlige byggesett og mye mer!

Vår lavpris: 342,-
På lager
SKU
02216-123
   

Nedtellingen til jul har begynt! Tell ned dagene med eksklusive figurer av karakterer kjent fra Harry Potter. Sett opp Harry Potter Wizarding World adventskalenderen og brett opp det lille juletreet for å få opp julestemningen når du skal åpne lukene. Denne adventskalenderen er en perfekt gave til alle Harry Potter fans som tålmodig teller ned til jul.

Inneholder:

  • Harry Potter adventskalender med 24 figurer

Detaljer:

  • Mål: 27,5 x 30,5 x 4 cm (LxHxD)
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell108-79688
EAN840150209652
MerkeHarry Potter
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.