Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Harry Potter Deluxe Hogwart's Great Hall - Galtvort lekesett med 4 mini-figurer - 9 deler

-41%

Harry Potter - en verden av hekseri og trolldom

Når Harry Potter kommer i sitt ellevte år og finner ut at han faktisk er en trollmann, blir han raskt en del av den trolldomsfulle verden på Galtvorts skole for høyere skole for hekseri og trolldom. Han oppdager raskt at det finnes en mørkere side av trolldom og hekseri enn det noen hadde sett for seg. Harry Potter figurer, utkledning, byggesett, og ikoniske Harry Potter leker lar deg ta del i denne magiske verdenen som består av trolldom, hekseri, mørke krefter og vennskap - og der du aldri vet hva som venter deg (eller ikke venter) rundt neste hjørne i Hogwarts Castle.

Innta Harry Potters magiske verden, full av spennende lekesett, detaljerte figurer, magiske tryllestaver, eventyrlige byggesett og mye mer!

41%
Kampanjepris 350,- 597,- Du sparer: 247,-
Få igjen på lager
SKU
08206-168
   

Gjennskap dine favoritt-øyeblikk fra Galtvort høyere skolen for hekseri og trolldom, og bli med Harry Potter, Ronny Wiltersen og Hermine Grang på spennende eventyr full av magi. Lys opp festsalen ved å trykke på en knapp. Få maten til å forsvinne, unngå slangen eller besøk valghatten med dette mini-lekesettet som tar deg inn i den magiske verdenen til Harry Potter og vennene hans. Få hjelp av rektor Humlesnurr mens dere trener på å trylleformler i festsalen.

  • Harry Potter lekesett med 9 deler
  • Flere funksjoner som lys, få mat til å forsvinne og valghatt
  • Kan brettes sammen for enkel frakt og lagring

Innhold:

  • 1 x Galtvort festsal
  • 4 x mini-figurer
  • 4 x gjenstander

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 LR44-batterier (inkludert)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell50024-4L
EAN039897500249
MerkeHarry Potter
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.