Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Harry Potter Invisibility Cloak - usynlighetskappe som får alt til å forsvinne - nominert til årets leke 2019

Harry Potter - en verden av hekseri og trolldom

Når Harry Potter kommer i sitt ellevte år og finner ut at han faktisk er en trollmann, blir han raskt en del av den trolldomsfulle verden på Galtvorts skole for høyere skole for hekseri og trolldom. Han oppdager raskt at det finnes en mørkere side av trolldom og hekseri enn det noen hadde sett for seg. Harry Potter figurer, utkledning, byggesett, og ikoniske Harry Potter leker lar deg ta del i denne magiske verdenen som består av trolldom, hekseri, mørke krefter og vennskap - og der du aldri vet hva som venter deg (eller ikke venter) rundt neste hjørne i Hogwarts Castle.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 436,-
På lager
SKU
07195-37
   

Årets kuleste nyhet! Med denne kule kappen kan du få venner og familie til å forsvinne. Kappen er basert på den karakteristiske usynlighetskappen fra Harry Potter filmene som får alt under kappen til å forsvinne. Last ned appen Wow! Stuff invisibility og få alt som befinner seg under kappen til å forsvinne. Det er utrolig hvor morsomt dette er for både barn og voksne!

Kappen har en såkalt green screen på undersiden og alt som befinner seg under kappen vil forsvinne når du filmer med den medfølgende appen fra Wow! Stuff. Kjempe kult, nå kan også vanlige mennesker bli usynlige.

Innhold:

  • Harry Potter Invisibility Cloak - usynlighetskappen
  • Stativ til telefonen
  • Instruksjoner
  • Gratis App for ios og Android

Detaljer:

  • Last ned den appen Wow! Stuff Invisibility for å se effekten av kappen (gratis)
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
ModellWW-1087
EAN5055394013223
MerkeHarry Potter
Alder8, 9, 10, 11, 12, 13+

LEGO-nyhetene for august i salg nå!

Se alle LEGO-nyhetene for august!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.