Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Harry Potter Lumos Wand Hermione - Hermines tryllestav med lys - 18 cm

Harry Potter - en verden av hekseri og trolldom

Når Harry Potter kommer i sitt ellevte år og finner ut at han faktisk er en trollmann, blir han raskt en del av den trolldomsfulle verden på Galtvorts skole for høyere skole for hekseri og trolldom. Han oppdager raskt at det finnes en mørkere side av trolldom og hekseri enn det noen hadde sett for seg. Harry Potter figurer, utkledning, byggesett, og ikoniske Harry Potter leker lar deg ta del i denne magiske verdenen som består av trolldom, hekseri, mørke krefter og vennskap - og der du aldri vet hva som venter deg (eller ikke venter) rundt neste hjørne i Hogwarts Castle.

Innta Harry Potters magiske verden, full av spennende lekesett, detaljerte figurer, magiske tryllestaver, eventyrlige byggesett og mye mer!

Vår lavpris: 198,-
Utsolgt
SKU
09217-68

Lumos! Med Hermines tryllestav kan du gå inn i Harry Potters magiske verden og øve på trylleformler. Trykk på knappen og se tuppen av staven lyse opp, akkurat slik som i Lumos-formelen. Gjenskap magiske øyeblikk og øv på ulike formler ved hjelp av gratisappen. Tenk på et lykkelig og sterkt minne i livet ditt, og se på videoen om du klarte å få frem skytsvergen din med Patronusformelen. Hermines tryllestav er perfekt for små hekser og trollmenn, og måler ca. 18 cm. Perfekt gave til en Harry Potter fan!

Inneholder:

  • 1 Hermoine Granger's Lumos tryllestav

Detaljer:

  • Mål: ca. 18 cm
  • Kan brukes med gratisapp
  • Alder: fra 6 år
  • Batteribehov: 1 x CR2 (inkludert)
Produktdetaljer
ModellWW-1129
EAN5055394015319
MerkeHarry Potter
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.