Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Harry Potter Perplexus Go Snitch - labyrintspill i gullsnoppen

Harry Potter - en verden av hekseri og trolldom

Når Harry Potter kommer i sitt ellevte år og finner ut at han faktisk er en trollmann, blir han raskt en del av den trolldomsfulle verden på Galtvorts skole for høyere skole for hekseri og trolldom. Han oppdager raskt at det finnes en mørkere side av trolldom og hekseri enn det noen hadde sett for seg. Harry Potter figurer, utkledning, byggesett, og ikoniske Harry Potter leker lar deg ta del i denne magiske verdenen som består av trolldom, hekseri, mørke krefter og vennskap - og der du aldri vet hva som venter deg (eller ikke venter) rundt neste hjørne i Hogwarts Castle.

Innta Harry Potters magiske verden, full av spennende lekesett, detaljerte figurer, magiske tryllestaver, eventyrlige byggesett og mye mer!

Vår lavpris: 217,-
På lager
SKU
04217-110
   

Harry Potter Perplexus Go Snitch er er morsomt labyrintspill i selveste gullsnoppen kjent fra Quidditch spillet. Elsker du Harry Potters verden og ferdighetsspill, er dette spillet midt i blinken for deg.

Vær med Harry Potter og erobre de bevegelige trappene, slipp deg gjennom fallemmer og unngå alle hindringene på veien gjennom den magiske labyrinten! En rask og bratt læringskurve gir en enkel start, men du må bygg opp ferdighetene dine for å bli en mester.

Den nette størrelsen gjør dette labyrintspillet til en perfekt reisevenn for Harry Potter fans. Det er et underholdende og vanedannende spill som fremmer fingerferdighetene dine. Ta med Perplexus 3D-spillet på tur, og øv deg på å komme deg raskt og smertefritt gjennom løypa. Det er kanskje ikke så enkelt som du tror. Hvor kjapt kommer du deg gjennom labyrinten?

Inneholder:

  • Harry Potter Perplexus Go Snitch labyrintspill

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell6062275
EAN778988384978
MerkeHarry Potter
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.