Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Harry Potter Severus Snape - Professor Slur dukke - 30 cm

Harry Potter - en verden av hekseri og trolldom

Når Harry Potter kommer i sitt ellevte år og finner ut at han faktisk er en trollmann, blir han raskt en del av den trolldomsfulle verden på Galtvorts skole for høyere skole for hekseri og trolldom. Han oppdager raskt at det finnes en mørkere side av trolldom og hekseri enn det noen hadde sett for seg. Harry Potter figurer, utkledning, byggesett, og ikoniske Harry Potter leker lar deg ta del i denne magiske verdenen som består av trolldom, hekseri, mørke krefter og vennskap - og der du aldri vet hva som venter deg (eller ikke venter) rundt neste hjørne i Hogwarts Castle.

Innta Harry Potters magiske verden, full av spennende lekesett, detaljerte figurer, magiske tryllestaver, eventyrlige byggesett og mye mer!

Vår lavpris: 294,-
Utsolgt
SKU
02217-195

Severus Snape, bedre kjent som Professor Slur på norsk, er lærer på Galtvort og leder for Smygardhuset (Slytherin), og en av de mest mystiske karakterene i Harry Potter. Denne 30 cm lange dukken er kledd i signaturbekledningen sin, med mørkeblå frakk og svart kappe. Det lange, svarte håret og alle ansiktstrekkene bringer karakteren til live, og Slur kommer selvfølgelig med tryllestaven sin som kan brukes til realistisk lek. Dukken har bevegelige ledd og Harry Potter fans vil elske å oppleve magien med å gjenskape favorittøyeblikkene sine med denne dukken.

Inneholder:

  • Severus Snape dukke

Detaljer:

  • Mål dukke: ca. 30 cm
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellGNR35
EAN887961876246
MerkeHarry Potter
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.