Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Harry Potter Wizarding World motedukke 20 cm - Harry Potter

Harry Potter - en verden av hekseri og trolldom

Når Harry Potter kommer i sitt ellevte år og finner ut at han faktisk er en trollmann, blir han raskt en del av den trolldomsfulle verden på Galtvorts skole for høyere skole for hekseri og trolldom. Han oppdager raskt at det finnes en mørkere side av trolldom og hekseri enn det noen hadde sett for seg. Harry Potter figurer, utkledning, byggesett, og ikoniske Harry Potter leker lar deg ta del i denne magiske verdenen som består av trolldom, hekseri, mørke krefter og vennskap - og der du aldri vet hva som venter deg (eller ikke venter) rundt neste hjørne i Hogwarts Castle.

Innta Harry Potters magiske verden, full av spennende lekesett, detaljerte figurer, magiske tryllestaver, eventyrlige byggesett og mye mer!

Vår lavpris: 187,-
Utsolgt
SKU
04216-133

Gjenskap dine favorittscener fra Harry Potter og lag uendelige eventyr med denne Harry Potter-dukken fra Harry Potter™ Wizarding World. Dukken er rundt 20 cm og er kledd i Galtvort uniform, med Griffing genser og avtagbare sko og briller, for mange magiske fortellinger og spennende lek. Et must for Harry Potter fans! Dukken har 5 bevegelige ledd for ekstra liv og innlevelse. 

Ta en liten del i magien fra Harry Potter med din egen Harry Potter motedukke!

Inneholder:

  • 1 Harry Potter dukke
  • 2 tilbehør
  • 1 antrekk
  • 1 par sko

Detaljer: 

  • Mål dukke: 20 cm (H)
  • Alder: fra 5 år

Produktdetaljer
Modell6061836
EAN778988397671
MerkeHarry Potter
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.